Kort Verblijf

Er zijn diverse manieren om als toerist (kort verblijf) een langere periode te verblijven op Aruba. Bij een vergunning kort verblijf is het niet mogelijk om werkzaam te zijn op Aruba. Indien u een toeristische verlenging wilt aanvragen en u verblijft bij familie, dan is het noodzakelijk dat deze garant staan voor u.


Meer informatie